Vyberte si rolety, žaluzie a markýzy do každého domu

Hledáte účinné řešení, jak ochránit svůj domov před nenechavými slunečními paprsky? Pořiďte si na okna osvědčené prvky stínící techniky. Víme, kde si vyberete rolety, žaluzie a markýzy.

Kam chodí slunce, tam nechodí lékař. Ovšem všeho moc škodí. Rolety, žaluzie a markýzy představují osvědčené řešení, jak regulovat intenzitu slunečního svitu pronikajícího do místnosti v domě, a docílit tak optimální světelné i tepelné pohody v interiéru. Možná namítnete, že k tomuto účelu dobře poslouží látkové závěsy. Jenže závěsová alternativa neskýtá takové množství možností jako právě rolety, markýzy a žaluzie. Nehledě na to, že moderní prvky stínící techniky tolik nechytají prach, a tudíž jsou vhodné také pro alergiky.

pohled, žaluzie, japonsko
Nicobanderob1 (CC0), Pixabay

Rolety chrání Vaše soukromí

Okenní rolety Vás ochrání nejen před slunečním zářením, ale i před bouřkou, vichřicí a další nepřízní počasí. Nehledě na to, že jejich instalací zabráníte tepelným ztrátám. A do třetice dodejme, že ochrání Vaše soukromí před zvědavými pohledy zvenčí. Společnost Rolrols nabízí rolety do oken, nad okna, anebo v provedení předokenních rolet.

Náš tip: Pokud chcete svou domácí pohodu dovést k dokonalosti, pak jistě nechcete, aby Vás obtěžovali ani komáři, mouchy a vosy. Před nimi Vás ochrání sítě proti hmyzu.

Oblíbené okenní žaluzie

Mezi nejoblíbenější prvky stínící techniky patří okenní žaluzie, které jsou známé svou spolehlivou funkčností, dlouhou životností i cenovou dostupností. Lze je použít takřka na všechny typy oken. Navíc můžete vybrat ze široké palety materiálů, stejně jako barevných odstínů, a povýšit tak své žaluzie na dekorativní prvek Vašeho interiéru. Velké oblibě se těší módní vertikální žaluzie, a to díky svému krásnému vzhledu. Mnohem rozšířenější alternativu však představují horizontální žaluzie, vyhledávané pro jednoduchou montáž a snadnou obsluhu.

Náš tip: Dekorativní žaluzie Plisé ocení majitelé všech domů, kteří hledí na svět skrze atypická okna.

Venkovní markýzy

Venkovní markýzy se postarají o zpříjemnění Vašeho venkovního posezení. Poskytnou Vám útočiště jak před žhavými slunečními paprsky, tak před studenými kapkami deště. Protože dotváří celkovou tvář domu, jistě oceníte, že si je můžete vybrat v 260 barevných odstínech a v 18 typech konstrukcí. Protože se vyrábějí z 100% akrylového vlákna, vyznačují se dlouhou životností a stálobarevností.

Inspirace na bydlení:  Pořiďte si na letní sezonu bazény značky Polman

Rolety, markýzy a žaluzie Vám umožní užívat si radost ze sluníčka jen, když sami chcete.

žaluzie, okno, rolety
MAKY_OREL (CC0), Pixabay

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *