Window Door Wall Room Entrance

Kvalitní dveře do každého domu

Pokud se zaměříte na kvalitu dveří, budete mile překvapeni, co všechno vydrží. Možná vás čeká větší investice, která se vám však brzy vrátí. Bezpečí domova jistě stojí za to, že si dovolíte vsadit na dveře na míru.

Detailně propracované dveře

V dnešní době je těžké se dobře zorientovat v nabídce sortimentu, když úplně přesně nevíte, co by pro vaše účely bylo nejvhodnější. Vstupní a interiérové dveře se vyrábějí v různých modelech a odborníci vám určitě rádi poradí, zda vám budou lépe vyhovovat hladké, profilované, rámové, bezfalcové, posuvné či jiné speciální typy.

V případě upřednostňování českých výrobků si lze nechat udělat dveře na míru, a to od návrhu až po montáž. K přednostem patří, že jde o skutečnou řemeslnou práci, kde se vše vyladí do posledního detailu. Je úplně jedno, jestli si volíte levnější varianty, či budete mít zájem jen o originální masivní provedení, vždy očekávejte perfektní dodávky.

Mimo vlastní výrobu seženete také dveře známých značek, ovšem s důrazem na nejvyšší jakost.

Výběr protipožárních dveří

Riziko požáru číhá všude. Někdy stačí malá nepozornost, aby bylo neštěstí na světě. Protipožární dveře mohou nepříjemné následky zmírnit, protože jejich hlavním úkolem ochrana váš i vašeho majetku.

U kolaudace bytu se dnes již neobejdete bez protipožárních dveří, které splňují zákonem dané normy. Říkají, co vše nesmí dveřím chybět. Jedná se o platný certifikát a o označení jako požární uzávěr. Udělení certifikátu znamená, že prošly kontrolou výrobních postupů, materiálů a nehořlavostí jednotlivých součástí, kam spadají třeba zámky ke dveřím a výplňové sklo. Jestliže jsou vchodové dveře jako požární uzávěry, potom se během vypuknutí požáru postarají o zamezení šíření ohně.

Hodně se s nimi setkáte u únikových východů. Speciální dveře splňují také požadavky na kouřotěstnost, odolnost proti vylomení a zvukovou izolaci.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *