Kitchen Chef Cooking Food Cook

Gastro provozy s nerezovým vybavením

Jídlo s vynikající chutí můžete okusit jak v luxusní restauraci, tak v hospodě, hotelu, ve stravovacím zařízení, ve školní jídelně nebo v sociálním zařízení. Vždy záleží na dovednosti kuchařů, ale také na kvalitních a profesionálních pomůckách a bezpečném vybavení.

Bohatý výběr nerezového nábytku

Nerezový gastro nábytek si můžete vybrat pohodlně z katalogu nebo si ho nechat zhotovit na míru. Kvalitní české výrobky jsou z potravinářské nerez oceli. Konkrétně jde o nábytek, který činí součást gastronomických zařízení, tedy pekařství, cukráren, kaváren, barů, jídelen, ale také nemocnic, laboratoří, výrobních dílen nebo showroomů. I nejnáročnější klienti budou spokojeni, jelikož se vyrábí z nezávadného atestovaného materiálu a pomocí nejmodernějších technologií.

V jednotlivých kategoriích pořídíte několik druhů digestoří, mycích stolů, podstavců, chladících technologií, dechových clon, pracovních desek, podlahových vpustí, vitrín, výlevek, stoliček, skříní a mnoho dalšího.

Nabídka vás možná inspiruje ke zmodernizování pracoviště, což za vás může učinit i firma, která vás kompletně vybaví.

Regály v nerezovém provedení

Místa není nikdy dost. Přehlednost vybavení stojí vždy na prvním místě, protože příprava jídla musí probíhat podle plánu, nelze se zdržovat hledáním pomůcek.

Na nerezové gastro regály si odložíte cokoliv potřebujete. Vybírat je můžete s plnými nebo roštovými policemi. Vyberete si také z mnoha nástěnných polic, které se od sebe odlišují délkou a šířkou. U jednotlivých modelů vždy najdete maximální nosnost polic a provedení. Mohou obsahovat také vyztužení podélnou výztuhou, několik konzolí apod.

Gastro nerezové police seženete jako jednopatrové až třípatrové s kořenkami, roštové či plné. Lze si dopřát i varianty se zvýšenou nosností, aby se tam uložily předměty s vyšší hmotností.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *